Renovace odřených špiček kožených bot

Potřebujete zrenovovat odřené špičky vašich bot? Jakékoliv pánské polobotky se po čase nošení běžně opotřebují a poškodí. Nejčastější nedostatky bývají právě okopané špičky a odřeniny vzniklé mechanickým poškozením například při řízení.

Pro opravu barvy kůže, přetření odřenin a ošoupání jsou ideální renovační barevné Krémy na boty TRG. Kombinují totiž schopnost jemného dobarvení kůže a zároveň i její výživy za pomoci včelích vosků. Opraví tak odřeniny, suché části a okopané špičky bot.

 

Jejich výhodou je pak i to, že mohou být používány opakovaně a průběžně, což vede k předcházení větších problémů i poškození bot.

Díky této rychlé opravě pokaždé:

  • obnovíte hezký vzhled vašich kožených bot
  • vaše boty budete moct nosit mnohem déle
  • ušetříte tak za nový pár
  • a zároveň podpoříte i udržitelnost zdrojů

 


Renovace odřených okopaných špiček bot:

Hnědý Krém na boty Shoe Cream, odstín 127 Mango

1. Povrch bot není třeba nijak speciálně připravovat, stačí jej běžně očistit⁣⁣⁣
2. Rovnoměrně nanášejte Krém čistým hadříkem a rozlešťujte ho po povrchu bot⁣⁣⁣
3. Nechte několik hodin důkladně proschnout⁣⁣⁣
4. Následně celý povrch obuvi vyleštěte suchým hadříkem do lesku⁣⁣⁣ 

 

Fotografie Před a Po použití renovačního Krému ShoeCream:

Shoe Cream 127 Mango hnědo oranžový krém na kožené polobotky renovace odřených bot oživení barvy1

 

Okopané špičky bot Před:

Shoe Cream 127 Mango hnědo oranžový krém na kožené polobotky renovace odřených bot oživení barvy5

Opravené špičky bot Po:

Shoe Cream 127 Mango hnědo oranžový krém na kožené polobotky renovace odřených bot oživení barvy4


Ošoupané a odřené boty Před:

Shoe Cream 127 Mango hnědo oranžový krém na kožené polobotky renovace odřených bot oživení barvy3

Opravené odřené boty Po:

Shoe Cream 127 Mango hnědo oranžový krém na kožené polobotky renovace odřených bot oživení barvy2


Více informací:

HNĚDÝ KRÉM NA BOTY SHOE CREAM MANGO 127            Barvící renovační krémy na boty shoe cream trg the one boty jako nové

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.